Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Instal Problem


Go to End


3 Posts   2202 Views

Avatar
bigimaginations

Community Member, 3 Posts

2 March 2007 at 11:49am

Hi all- I installed this locally with xampp and had all kinds of errors, so I decided to just upload the files to my webserver and do it that way. Well this is the error I got when I first went to the I site:

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /public_html/apc/install.php on line 536

and that's it? I am way more of a designer than a developer, which is what attracted me to this CMS, so with that said, I don't know how to fix the problem. Can anybody help?

Thanks

Avatar
bigimaginations

Community Member, 3 Posts

3 March 2007 at 4:36am

Anyone help me out? My client is chomping at the bit and I really want to us this CMS as it is exactly what I have been looking for - for a really long time. A designer friendly CMS - my dream come true.

Thanks in advance to anyone who can shed some light on this for me.

Avatar
Sam

Administrator, 690 Posts

5 March 2007 at 11:28am

Hi bigimaginations - this is happening because you've got PHP4 instead of PHP5 installed.

Upgrade to PHP5 and things should be fine.