Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Showing next page in Blog


Go to End


4 Posts   1966 Views

Avatar
henrik

18 Posts

14 February 2008 at 10:41am

Clicking the "Next" link in the bottom of the blog`s first page reroutes me to www.mysite.com and not to second page of the blog. Is it a known bug and reported!?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

14 February 2008 at 1:19pm

Are you sure you are using the latest build of the blog? it works fine on my site and thats on trunk - defaults without any mods.. So it might have already been fixed or you have changed something to break it.

You can see a list of issues on trac at - http://open.silverstripe.com/report

If its not already a issue then feel free to add it to it. If you can work out why its not working and submit a patch we would be more then happy to merge it back into the blog module.

Avatar
henrik

18 Posts

14 February 2008 at 8:51pm

Using SS-v2.2.1 and blog-v0.1 and I have the issue independent of browser IE/FireFox.
Since I'm a "complete beginner" I have't changed or modified anything. Should I upgrade blog from v0.1 to latest v0.1?
Feel free to check it out at http://www.brfskraddaren.se/blog

Avatar
henrik

18 Posts

14 February 2008 at 9:07pm