Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

help firefox


Go to End


4 Posts   1660 Views

Avatar
rube

Community Member, 8 Posts

10 July 2008 at 2:53am

Edited: 10/07/2008 2:57am

hi, I´m new

Install a blog and the change of languages, and in Intenet explorer it works out perfect but not in firefox, the mistake that goes out for me is the following one:

Error de lectura XML: etiqueta sin pareja. Se esperaba: </p>
Ubicación: http://localhost/pm/
Número de línea 94, columna 6:

I need that they help me please..
rube

Avatar
dio5

Community Member, 501 Posts

10 July 2008 at 3:01am

Edited: 10/07/2008 3:01am

In Firefox, SS outputs the site as xml.

This means it has to be very 'xhtml' clean or it will give errors. In your case, there probably is a problem with some html tags not being closed properly.

I think the easiest solution is to remove:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

from themes/blackcandy/templates/Page.ss or in whatever theme you're using.

Avatar
rube

Community Member, 8 Posts

10 July 2008 at 3:08am

ok.
It he will try just now. Thank you for such a rapid response.

I warn you since like it he me goes.

Rube Aguirre

Avatar
rube

Community Member, 8 Posts

10 July 2008 at 3:15am

Thank you.
It works perfectly

rube.