Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Error - No input file specified.


Go to End


2 Posts   3391 Views

Avatar
brink668

Community Member, 4 Posts

18 July 2008 at 10:12am

Hi, I had SilverStripe working but it stopped working after a few hours. So I reinstalled it on my host and it installed but when i deleted the Installation files as following the directions i now receive this message:

No input file specified.

MY HOST:
HostGator

MY SITE:
http://www.gamersreloaded.net/site/

MY HTACCESS:
### SILVERSTRIPE START ###
RewriteEngine On
RewriteBase /site

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(\.gif)|(\.jpg)|(\.png)|(\.css)|(\.js)|(\.php)$

RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule .* sapphire/main.php?url=%1&%{QUERY_STRING} [L]
### SILVERSTRIPE END ###
AddHandler application/x-httpd-php .php

I also had 5php handler in before that handler

Can someone help me out!

Avatar
brink668

Community Member, 4 Posts

18 July 2008 at 10:15am

Edited: 18/07/2008 10:16am

Ok... Now i got this to work and Honestly please this is confusing but i just tried something and it happened to work.

my SilverStripe install sits in a folder in the Public_html called SITE

I deleted and recreated the HTACCESS which was in the folder Public_HTML and all seems to be working now....