Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

A few problems when installing SilverStripe


Go to End


3 Posts   1018 Views

Avatar
malinux

Community Member, 23 Posts

17 September 2008 at 10:29am

Hi

What a nice cms - just voted for you guys.

I'm running 2.2.2 on CentOS 5.2 with PHP 5.1.6 and MySql 5.0.45.
Most things seems to work - except:

1) In administration mode I can't go to 'Reports'. I get this in the
http error.log:

[Wed Sep 17 00:10:26 2008] [error] [client 10.41.21.20] PHP Fatal
error: Class 'Report_StatsReport' not found in
/var/www/html/silver/cms/code/ReportAdmin.php on line 70, referer:
http://10.41.21.226/silver/admin/statistics/

2) In administration mode I don't see any useful statistics under:
Trends - Just a gray pane
Operating Systems - It just shows -> 0 (100.0%)
Browsers - It just shows -> (100.0%)

There are no errors in the http error.log.

- Martin

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

17 September 2008 at 12:13pm

Edited: 17/09/2008 12:13pm

stats are quite buggy - in fact statistics isnt even a heck load of use I normally just remove it from that menu :P. I think that Reports fatal error is a ticket in open for the next release as Ive heard it brought up before.

Avatar
malinux

Community Member, 23 Posts

19 September 2008 at 6:42am

Thanks, I will check it in the next versions :-)