Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Multilingual site translation add error


Go to End


3 Posts   2579 Views

Avatar
jjeziorski

Community Member, 11 Posts

26 September 2008 at 10:57am

Edited: 26/09/2008 10:58am

Hey,
I've followed advices from "multilingualcontent" document. Enabled i18n, rebuilt db (i have new db tables) and while trying to add new translation (on standard page type) i get following error:

Error in Ajax evaluator on line 973: missing ; before statement ERROR:Error 256: Uncaught ReflectionException: Property db does not exist At l327 in W:\www\silverstripe\sapphire\core\Object.php 

Any ideas? Did anyone face this error?
Thanks

Using: SS 2.2.2

Avatar
nlcluigi

Community Member, 7 Posts

26 September 2008 at 6:28pm

Nope. Mine works, but I have a login problem ... I can't get the login screen.

SS 2.2.2

Avatar
jrooom

Community Member, 1 Post

11 December 2008 at 9:10am

Hi jjeziorski,

I'm new on silverstripe and have the same error:

Error in Ajax evaluator on line 973: missing ; before statement ERROR:Error 256: Uncaught ReflectionException: Property db does not exist At l327 in /WEB_SERVER/silverstripe223/sapphire/core/Object.php  [/code ]

Did you find a solution ?

Using SS2.2.3 on MAMP