Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

problem in the creation of new theme


Go to End


2 Posts   987 Views

Avatar
ojalà

Community Member, 87 Posts

2 October 2008 at 4:15am

HI!
I'm trying to create new theme for my site.
I have some problem.
In the first page I have "Home" "About us" "Contact"
When I digit:
http://mysite/?flush=1 I look everything that I modified, but if I click in "Home" or in "About us" or in "Contact" every modify desappear..why? I forgot some file?
In dir template I have: page.ss e in dir template/includes i have only header.ss, in dir css I have layout.css but I drop typography.css e form.css (is this the reason? if I insert this file nothing change)

Sorry for my bad english and thanks!!

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

2 October 2008 at 9:43am

On the About / Contact pages do you get a completely blank page or just the old theme design? when you do http://mysite.com/?flush=1 it only refreshes the page you are currently viewing so when you go to the About page you need to do http://mysite.com/about?flush=1 aswell.