Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

problem when add php code


Go to End


3 Posts   1472 Views

Avatar
ojalà

Community Member, 87 Posts

13 October 2008 at 8:35pm

Hi!
I have a problem when I add php code. Layout of my tempate is divide in 2 menu, the first inside the header, the second under header. I want print 3 entry of menu in the first menu and othe 3 in the second menu (both of menu are principle, so the entry aren't child entry).
I add this code in navigation.ss menu

<?php
$array_menu=$MenuTitle;
for($i=0;$i<3;$i++)
{
?>

<ul id="Navlist">
<% control Menu(1) %>

<li><a href="$Link" title="Go to the $Title.XML page" class="$LinkingMode">$MenuTitle</a></li>

<% end_control %>
</ul>

<?php
}
?>

I have the following error in theme/template/Page.ss

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\WINNT\Temp\silverstripe-cacheE--_silverstripe_cms-elisa\.cacheE.._silverstripe_cms.elisa.themes.villevenete.templates.Page.ss on line 37

Can you help me to find the problem?
Thanks!

Avatar
ojalà

Community Member, 87 Posts

14 October 2008 at 2:32am

the problem is likn to .ss file? I'm writing php code in .ss file and not in .php file?

Avatar
Liam

Community Member, 470 Posts

14 October 2008 at 4:55am

You posted this topic 3-4 times. There is no need to double post. I answered this in another topic.

In the future please don't post the same question multiple times.