Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Can't add Checkboxes (group) to UserDefinedForm


Go to End


1686 Views

Avatar
cheekygeek

Community Member, 6 Posts

9 December 2008 at 9:12am

Edited: 09/12/2008 10:03am

Greetings all,
I'm building my first site in SilverStripe 2.3.0-rc2 (on XAMPP for local development). I'm successfully adding and editing textfields and radio buttons, but when I try to enter Checkboxes (checkbox group) nothing shows up on screen.

I'm getting some undefined variable errors:

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: disabled in <b>C:\x\htdocs\windgenV1\sapphire\forms\EditableCheckboxOption.php</b> on line <b>79</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: default in <b>C:\x\htdocs\windgenV1\sapphire\forms\EditableCheckboxOption.php</b> on line <b>79</b><br />
<br />

<b>Notice</b>:  Undefined variable: disabled in <b>C:\x\htdocs\windgenV1\sapphire\forms\EditableCheckboxOption.php</b> on line <b>79</b><br />
<br />

Here's what line 79 of that file currently looks like:

Is this a bug? Can anyone tell me what line 79 should look like?

Thanks in advance!