Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Theme won't work!


Go to End


3 Posts   2030 Views

Avatar
JSD1985

Community Member, 12 Posts

12 December 2008 at 4:11am

Hello,

I've downloaded two themes here, Decayed and Greenfest.

I've unzipped the folders to the SilverStripe folder in the Themes directory,

I opend '_config.php' and I changes this:

SSViewer::set_theme('greenfest');

However, I get this error:

FATAL ERROR: None of these templates can be found: Page.ss, ContentController.ss
At line 74 in C:\Programma's\Webdesign\wamp\www\silverstripe-v2.2.3\sapphire\core\SSViewer.php

What did I do wrong? I have the same kind of error with the decayed theme.

How can I solve this? I want to use one of those two themes because they look awesome.

I hope somebody can help me.

Cheers,
Jeroen

Avatar
JSD1985

Community Member, 12 Posts

12 December 2008 at 4:17am

By the way, I use WAMPServer on Windows XP Professional :-) I just followed the instructions as on the SilverStripe site so it should be working I guess...

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

12 December 2008 at 5:26pm

so your 'greenfest' theme is located in themes/ folder?

Maybe try running ?flush=1 to refresh the cache - http://yoursite.com?flush=1 .