Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo

Problem with "silverstripe-v2.0.2b" please help


Go to End


5 Posts   2172 Views

Avatar
misko

6 Posts

30 July 2007 at 2:46am

I have manged to install "silverstripe-v2.0.2b" on my shared hosting.

I am sending you screen shot of my problem.

Avatar
Andante

Community Member, 231 Posts

30 July 2007 at 10:10am

Possibly mod_security is enabled. See http://www.silverstripe.com/general-discussion/flat/1752.

Avatar
misko

6 Posts

31 July 2007 at 7:47am

Thank you Andy,

I disable mod_security with adding

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off

to my .htaccess file and it is working.

But I have another problem. I putted "silverstripe-v2.0.2b.tar" to my public_html and did command "tar -xvf silverstripe-v2.0.2b.tar" so I got "silverstripe-v2.0.2b" directory where SilverStripe is put when I go with my web-browser(FireFox) inside I get:

"No input file specified." I looked for help on forum and found "http://www.silverstripe.com/general-discussion/flat/771" but it is not helping me.

And what is wired if I go with IE then I get the page with no problem, is SilverStripe not compatible with FireFox ???

You can see it at "http://buklijas.info/silverstripe-v2.0.2b"

Thanks...

Avatar
SiSt

Community Member, 5 Posts

31 July 2007 at 8:19am

Edited: 31/07/2007 8:20am

Avatar
misko

6 Posts

1 August 2007 at 7:06am

I moved everything to my public_html folder so when I do not have anymore "No input file specified." error

And just for record even when I gone with Firefox to "http://buklijas.info/silverstripe-v2.0.2b/" I use to be redirected to "http://buklijas.info/silverstripe-v2.0.2b/check-php.php" and I use to get "No input file specified." error.
But when I use to gone to "http://www.buklijas.info/silverstripe-v2.0.2b/" i just added "www." before "buklijas.info" then it worked fine, with IE I did not had those problems, but I use Firefox so I noticed it.

And now I am just curious was that a problem(issue) with Firefox, silver stripe, my hosting or some thing else ???

Thanks...