Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Blog Module /

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

[SOLVED] SS 3.03 - Blog module wont use some translations

Go to End



Community Member, 267 Posts

21 December 2012 at 11:59pm

Edited: 22/12/2012 12:07am

Hi all,

I'm using a custom translation file. nl.yml
path: mysite/lang/nl.yml

    FILTERDATE: "Filter op datum"
    NEWSOLDER: "Oudere berichten"
    VIEWINGPOSTEDIN: "Berichten geplaatst in"
    VIEWINGTAGGED: "Berichten getagd met"
    VIEWFULL: "Lees dit bericht:"
    POSTEDBY: "Geplaatst door"
    POSTEDON: "Toegevoegd op:"
    VIEWFULL: "Bekijk het gehele post getitled"
    COMMENTS: "Reacties"
    VIEWCOMMENTS: "Bekijk reacties"
    VIEWTAGS: "Bekijk alle berichten met tag:"
  POSTEDON: "Toegevoegd op:"

but some translation don't get used, others do get used. So the file is found.

ArchiveWidget - FILTERDATE - works
Home - READMORE - works - POSTEDON - works - VIEWTAGS - works

but: - POSTEDON - doens't work - NEWSOLDER - doens't work - VIEWINGPOSTEDIN - doens't work - VIEWINGTAGGED - doens't work

if it doesn't work, i mean it uses the default lang file in the blog module

any idea's?
i am using spaces instead of tabs off course, but i see the topic doens't show them.. see

UPDATE: guess my mark-up went wrong in the last sentence, only noticed it when i pasted the code on, apparently it missed all the spaces although Espresso was showing them :s