Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Blog Module /

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Blog post


Go to End


4 Posts   1618 Views

Avatar
HanSolo

Community Member, 87 Posts

18 March 2009 at 12:40am

Hi I hope someone can help me with this.
I upgraded to blog 0.2 and now when i post a blog entry the whole entry shows. On blog 0.1 when you made return/enter a paragraph break was made and the content after that didnt show unless you clicked on read all.

On blog 0.2 when i press return there is not a paragraph break but a div with a ordinary br in it. So how do I make a paragraph break? I can do it in the html mode but some of us arnt that good with html! One more thing is the div is the size of the picture n the blog post. Sometimes I do have pictures that are not so wide. The the text beneth it is cramped up. So I have to go in to Html mode and change it. Is this something that will be fixed?

Regards
Joakim

Avatar
HanSolo

Community Member, 87 Posts

18 March 2009 at 1:48am

I solved the problem !

Avatar
thorsten

Community Member, 4 Posts

20 March 2009 at 2:54am

Well, maybe you can post how you solved your problem?

Avatar
HanSolo

Community Member, 87 Posts

20 March 2009 at 3:27am

It was simple on the top there is 2 dropdown list, the right one change it to paragraph then when you use return its a paragraph break.