Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Event calendar messes up save button on Member popup form


Go to End


3 Posts   842 Views

Avatar
MarcusDalgren

Community Member, 288 Posts

1 June 2010 at 2:32am

Ok file this one under weirdes bug evar cause I have no idea why, but adding the event calendar module to my SS installation (running on branches/2.4) empties the save button in the Member popup form. I was tearing my hair out about this and finally tossed out all my modules and it suddenly worked again. After adding them back one by one I found that when adding event_calendar save button in the member popup goes blank.

Like I said I have absolutely no idea why. I'm going to try and figure that out now.

Avatar
MarcusDalgren

Community Member, 288 Posts

1 June 2010 at 2:36am

Ok so it's this line in the _config file:
i18n::include_locale_file('event_calendar', 'en_US');

No idea why this would bork the member popup but it does.

Avatar
aarono

Community Member, 34 Posts

26 July 2010 at 11:12am

Im having the exact same problem. My save buttons have no value

Did you get this sorted?