Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

media upload not possible/gui problems


Go to End


3 Posts   838 Views

Avatar
hi-tech

Community Member, 9 Posts

22 December 2010 at 12:39am

Hello,

I'm an absolute silverstripe greenhorn. Though I'm confident it fits the bill for me (after working through tut no. 1 & 2).
As a next step I wanted to give ImageGallery a try and build something like this:

http://dataobjectmanager.carlinowebdesign.com/image-gallery-test/album/people

But as I rebuilt ss with the dom module, my upload section got "destroyed" somehow. Have you got any idea what could be wron here?

Image: http://img690.imageshack.us/i/doms.jpg/

Thank you!
Peter

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4102 Posts

22 December 2010 at 4:17am

Make sure the module directory is named "dataobject_manager"..

Avatar
hi-tech

Community Member, 9 Posts

22 December 2010 at 5:33am

Thx, that solved my original problem. I finally found the documentation with the notes concerning the file names.

I was also able to set up ImageGallery with Uploadify.

Unfortunately my images are neither shown in the backend nor in the frontend, although they are in the proper directory. Moreover I get output like "<% sprintf(_t('DataObjectManager.ADDITEM','Add %s',PR_MEDIUM,'Add [name]'),an Album) %> " on the albums and photo tab in the backend, as well as in the frontend.