Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

[SOLVED] DataObjectManager - css and jquery files not loaded


Go to End


4 Posts   1771 Views

Avatar
Raphael--

Community Member, 14 Posts

22 May 2009 at 10:38pm

Edited: 23/05/2009 12:01am

Hi,

First post in this forum, new with Silverstripe and DataObjectManager: thank you for your patient !

SilverStripe CMS - 2.3.0
DataObjectManager - r150

Thanks to Uncle Cheese for his great work !

My Issue:
The page Testimonial doesn't load css and jquery files.
Here is a screenshot for proof : http://dataobjectmanager.carlinowebdesign.com/assets/Uploads/Sans-titre-2.jpg
And firebug showed me that jQuery's files where not loaded as well.
Except this error, everything work fine: I can add/edit Testimonials. It's just that there is no lightbox popup (jquery missing).

Did I forget a step in the installation process ?
What can I do to load these files ?!

Thanks for your help.

Avatar
Carbon Crayon

Community Member, 598 Posts

22 May 2009 at 10:58pm

make sure the root folder is called dataobject_manager

I had this problem when I first installed it :)

Avatar
Raphael--

Community Member, 14 Posts

23 May 2009 at 12:00am

Wonderful ! Thank you aram :)

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4102 Posts

23 May 2009 at 1:33am

This is such a frustrating problem. If you're using SVN it shouldn't happen, but Silverstripe renames the ZIP files I upload to some cryptic composite of the module name and version number. Last time I uploaded, though, I included a text file in the folder called "place this in your silverstripe root" with the dataobject_manager folder in the same place. I was hoping that would solve the problem.