Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Image Gallery r271 to r274 difference?


Go to End


4 Posts   1026 Views

Avatar
redactuk

Community Member, 117 Posts

18 September 2009 at 2:04am

I still have issue (few posts down) with Lightbox not working in Firefox so as I'm on r271 I downloaded r274. Before installing new files though I did Winmerge compare with r271 and they are indentical?! So i guess a new version does not necessarily mean any new changes?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4102 Posts

18 September 2009 at 2:50am

You are getting a Javascript error. If you turn on firebug you'll see it.

I think Andrew was able to resolve this bug by removing the <? xml ?> declaration at the top of the page..

But maybe that was with Shadowbox.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4102 Posts

18 September 2009 at 2:56am

Here's the error:

Avatar
redactuk

Community Member, 117 Posts

18 September 2009 at 5:18am

Edited: 18/09/2009 5:22am

Thanks UncleCheese. Removed:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

from my top-level Page.ss and it now works fine.

PS Your reply was appreciated here but totally off-topic :P

back on topic.. is it usual for there to be no visible changes between versions of your mods?