Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

E-Commerce Modules /

Discuss about the various e-commerce modules available:
Ecommerce, SS Shop, SilverCart and SwipeStripe
Alternatively, have a look the shared mailinglist.

Moderators: martimiz, Nicolaas, Sean, Ed, frankmullenger, biapar, Willr, Ingo, Jedateach, swaiba

SwipStripe Error


Go to End


3 Posts   1644 Views

Avatar
stefanok

Community Member, 3 Posts

25 January 2016 at 10:32pm

Hi there

I have installed a clean copy of Silverstripe on my local server. I then went and installed SWIPESTRIPE. But when i try access this in backend, by clicking on Shop i get this error. Any idea how to correct this? I tried on live server and same thing happened.

Error at line 55 of C:\xampp\htdocs\silverstripe\framework\model\connect\DBConnector.php

regards
Stef

Avatar
helenclarko

Community Member, 166 Posts

2 February 2016 at 8:44am

Hi Stef,

Are you able to find more information on the error?
Your error logs may give you more details, or adding "?isDev=1" to the end of your link and refreashing the page.

You may find that something is missing or conflicting with another addon.

-helenclarko

Avatar
stefanok

Community Member, 3 Posts

9 February 2016 at 2:30am

Thank you, that did help and gave me the info i needed!