Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

E-Commerce Modules /

Discuss about the various e-commerce modules available:
Ecommerce, SS Shop, SilverCart and SwipeStripe
Alternatively, have a look the shared mailinglist.

Moderators: martimiz, Nicolaas, Sean, Ed, frankmullenger, biapar, Willr, Ingo, Jedateach, swaiba

E-commerce Alternative


Go to End


43 Posts   9762 Views

Avatar
stallain

Community Member, 68 Posts

23 February 2011 at 1:02pm

I don't understand either...
What if you put the ecwid code directly in your page.ss file ? Do you still get a blank page ?

Avatar
Trenatos

Community Member, 15 Posts

23 February 2011 at 1:48pm

Well this is getting more and more fun.
If I switch back to the standard template, make my PageShop.ss in the template and plug the code right after $Layout, it works.
But when I try with my other template, nothing shows up.
So there's something breaking it, now hopefully I can figure out how/what/why..
(I use a modified paddygreen template btw.)

Avatar
Chris_Bryer

Community Member, 35 Posts

23 February 2011 at 9:26pm

Edited: 23/02/2011 9:26pm

if you are getting a blank white page, you need to set display_errors = on in your php.ini file, and potentially restart apache. If you still get the white screen, add ?isDev=1 at the end of the url.

that should show the error.

Avatar
Trenatos

Community Member, 15 Posts

26 February 2011 at 4:46pm

No, I don't get a white page.
The page loads as usual, except the content area is empty, the shop just won't show up.

Avatar
stallain

Community Member, 68 Posts

28 February 2011 at 10:13pm

@Trenatos : are you sure you created your new PageShop.ss in a right way ? I find funny that you still have a $Layout in your new PageShop.ss...

Avatar
Trenatos

Community Member, 15 Posts

1 March 2011 at 4:14am

I've tried it with the $Layout and without. Website loads but it never loads the ecwid stuff externally.

Avatar
Terry Apodaca

Community Member, 112 Posts

1 March 2011 at 4:39am

@Trenatos doesn't sound like a good match to me...and I'd move on. Maybe try it again on your next project.

Avatar
Trenatos

Community Member, 15 Posts

1 March 2011 at 4:43am

@Terry Yeah that's the plan at this point. It works fine with a customer website but there's something about the template I use, I guess. Oh well.