Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Form Questions /

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Mail failure - no recipient addresses


Go to End


5 Posts   5199 Views

Avatar
webtonic

Community Member, 26 Posts

30 January 2010 at 9:56am

Edited: 30/01/2010 9:59am

From: Mail Delivery System [mailto:Mailer-Daemon@server1.webdzn.co.nz]
Sent: Saturday, 30 January 2010 8:32 a.m.
To: sales@customerdomainname.co.nz
Subject: Mail failure - no recipient addresses

A message that you sent contained no recipient addresses, and therefore no delivery could be attempted.

------ This is a copy of your message, including all the headers. ------

To:
Subject: Web Site Query
X-PHP-Script: www.customerdomainname.co.nz/sapphire/main.php for 118.92.167.228
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_147458440719"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: sales@customerdomainname.co.nz
X-Mailer: SilverStripe Mailer - version 2006.06.21 (Sent from
"www.customerdomainname.co.nz")
X-Priority: 3
X-SilverStripeBounceURL: www.customerdomainname.co.nz/Email_BounceHandler
X-SilverStripeSite: mysite
Message-Id: <E1NawZE-0007qo-6Y@server1.webdzn.co.nz>
Date: Sat, 30 Jan 2010 08:31:44 +1300

This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_147458440719
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Web Site Query Thank you for your email we will be in contact with you shortly. *Name:* Gerard *Email:* gwoods2006@gmail.com *Phone:* 035380743 *Subject:* testing *Comments/ Feedback:* Hello, do I recieve an email in gmail or will it bounce?

------=_NextPart_147458440719
Content-Type: text/html; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; charset=3Dutf-8"> <STYLE type=3D3Dtext/css></STYLE>

</HEAD>
<BODY bgColor=3D#ffffff>
<h1>Web Site Query</h1>
Thank you for your email we will be in contact with you shortly.

=09<dl>
=09=09
=09=09=09<dt><strong>Name:</strong></dt>
=09=09=09<dd style=3D"margin: 4px 0 14px 0">Gerard</dd>
=09=09
=09=09=09<dt><strong>Email:</strong></dt>
=09=09=09<dd style=3D"margin: 4px 0 14px 0">gwoods2006@gmail.com</dd>
=09=09
=09=09=09<dt><strong>Phone:</strong></dt>
=09=09=09<dd style=3D"margin: 4px 0 14px 0">035380743</dd>
=09=09
=09=09=09<dt><strong>Subject:</strong></dt>
=09=09=09<dd style=3D"margin: 4px 0 14px 0">testing</dd>
=09=09
=09=09=09<dt><strong>Comments/ Feedback:</strong></dt> =09=09=09<dd style=3D"margin: 4px 0 14px 0">Hello, do I recieve an email in gmail or will it bounce?</dd>
=09=09
=09</dl>

</BODY>
</HTML>
------=_NextPart_147458440719--

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

30 January 2010 at 5:08pm

You should really provide some more details so people can help out. How are you sending this email? custom code or using a module like UserForms? perhaps post your PHP code if its custom so we can check it out. Seems the issue is straightforward - no To set on the email. So make sure you have something like

$email = new Email();
... your existing code
$email->setTo('email@email.com');

Avatar
webtonic

Community Member, 26 Posts

30 January 2010 at 5:38pm

Sorry
I am using the userforms module and it is only with gmail accounts this issue occurs

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

30 January 2010 at 5:40pm

Ah with your UDF setup have you setup the 'To' parameter on the email recipient as a field or an actual fixed email addresss.

Avatar
webtonic

Community Member, 26 Posts

30 January 2010 at 5:48pm

I have it set up as the email field