Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Upload Files


Go to End


2 Posts   1088 Views

Avatar
bures

Community Member, 2 Posts

13 August 2016 at 8:53pm

When I go to the appropriate page and then Files and Images I can see an Icon "Add Files to .........."
Click on that and it opens another box "Add Files to .........."
Clicking on the icon "Upload Files" does nothing - no response
Consequently, I cant proceed
Any ideas

Avatar
Mo

Community Member, 541 Posts

16 August 2016 at 8:40pm

Hi Bures,

Could you provide a little more detail about your issue? You say you go to "Files and Images", do you mean you click the insert media button in the content editor (the icon of the landscape image), are you moving to the files and images area from the left hand page or are you doing something different?

Also what browser (and version) are you using? What version of Silverstripe?

Are you getting any JavaScript errors?

Many thanks,

Mo