Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Randomly displaying no content


Go to End


2 Posts   868 Views

Avatar
lozhowlett

Community Member, 151 Posts

7 April 2010 at 1:49am

Hi everyone

I have just developed another site (http://www.askewshairdressingltd.co.uk) - I have an issue that when clicking around the site sometimes the page will display just a blank white page with no content? I tried in multiple browsers incase of a cache issue, cleared my cache, also ran dev/build, and also doing ?flush=1, i am running 3.4.

Thanks for any help!

cheers

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

7 April 2010 at 12:07pm

The blank page of death would mean you have encountered a PHP error but if display_errors is turned off SS might not be able to handle the error and display the error / 404 page.

Check that display_errors is turned on, or if you are on a production host and you don't want errors displayed check your PHP or apache error logs for the actual message. If its random I'm guessing it could be a issues running out of memory.