Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Sidebar not being generated?


Go to End


511 Views

Avatar
dogwomble

Community Member, 1 Post

21 July 2017 at 12:54pm

Hi all,

I'm still learning SilverStripe so please bear with me if this is a bit of a noob question.

I've been asked to troubleshoot a site, with the most important issue being to try and work out why a sidebar is not displaying the correct content. Basically what's happening is that most of the page is displaying correctly, however it's not displaying anything in 'The Credits' section. I have found two files that control this content:

https://pastebin.com/edVCvWsm
https://pastebin.com/UaEHCpew

My initial suspicion is that it's not pulling any data out of the database, so it's got nothing to display, however I could be wrong on that. Given that I'm still learning SilverStripe (I haven't actually dealt with it until I picked up this project, so I'm still learning how it all works), is there anywhere I should be looking to try and verify whether that's the case, or whether there is something else happening?