Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Static Publisher Issue


Go to End


12 Posts   2395 Views

Avatar
ttyl

Community Member, 114 Posts

9 October 2010 at 5:35am

nope, tried permissions and ownership a few different ways. it's very odd.

Avatar
ttyl

Community Member, 114 Posts

13 October 2010 at 7:50am

bumping this, really hoping somebody has an idea or suggestion of what to do. literally the last major step in a many months long project!

Avatar
ttyl

Community Member, 114 Posts

14 October 2010 at 3:12am

anybody?

Avatar
hello_world

Community Member, 19 Posts

20 November 2010 at 5:32am

Edited: 20/11/2010 5:36am

ttyl says
you have to be authenticated to do that ...

You can also change Environment Type in _config.php like i do:

// Tryb pracy (dev|live|test)
		if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] =="<your_ip>") {$mode = "dev";} else {$mode ="live";}
		Director::set_environment_type($mode) ;

Now You can induce /dev/buildcache from <your_ip> without authentication.
I have a separate Cron server, so try with 127.0.0.1.
I use this and work perfectly.

best regards

Go to Top