Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Can't Login to Admin


Go to End


5 Posts   964 Views

Avatar
Valorinbattle

Community Member, 95 Posts

1 December 2010 at 12:42pm

I just upgraded my site from 2.3 to 2.4 and now the login screen doesn't appear. The username/password fields aren't visible at all.
Any thoughts?

Avatar
3dgoo

Community Member, 135 Posts

1 December 2010 at 1:12pm

Have you flushed?

The log in page, is it completely blank? Or does the page come up just without the unsername password fields?

Avatar
Valorinbattle

Community Member, 95 Posts

1 December 2010 at 1:24pm

Thanks for the reply. Yes, I've flushed it. The page shows up with the basic Page.ss layout, but there are no username/password fields at all.

Avatar
3dgoo

Community Member, 135 Posts

1 December 2010 at 1:28pm

In your templates/Layout/Page.ss make sure you have $Form

Avatar
Valorinbattle

Community Member, 95 Posts

1 December 2010 at 1:37pm

You're brilliant. That did it. Thank you ampedup!