Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

[SOLVED] Divs not shown properly in FF and Chrome


Go to End


4 Posts   1792 Views

Avatar
quanto

Community Member, 91 Posts

24 February 2011 at 4:03am

Edited: 24/02/2011 4:43am

I'm an semi-pro web developer and work for the first time with the SilverStripe CMS. Currently i'm building the layout for this website.

I have some problems with styling DIV's. The DIV's #row_top, #menubar and .callmeback are not using the defined CSS code. The other DIV's are working well.

What am I doing wrong? When I put the code in a static (non-cms) environment it works.

Avatar
Invader_Zim

Community Member, 141 Posts

24 February 2011 at 5:08am

Edited: 24/02/2011 5:08am

I only had a quick look in firebug....
Try to replace everything in uppercases with lowercases (eg.: DIV, SPAN with div, span) in your stylelayout.css.

Cheers

Avatar
quanto

Community Member, 91 Posts

24 February 2011 at 5:21am

NOOOOO! It worked! It took me 4 hours of bugfixing. With putting everything in lowercase it works! Thanks!

Avatar
Invader_Zim

Community Member, 141 Posts

24 February 2011 at 6:21am

Wow, great *throws confetti*

I wasn't sure about that and learned something new as well :-)

Cheers