Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

2.2.3 compatability issues


Go to End


2 Posts   1037 Views

Avatar
keith-la

Community Member, 2 Posts

16 April 2011 at 4:03am

A client of ours has been using 2.2.3 for a few years now and in recent weeks she has been unable to apply paragraph styles to her content. We had a look at the HTML and the <p> tags aren't actually being applied through the WYSIWYG system. We can only assume they always have been because this is such a recent issue.

If we apply the <p> tags in the HTML the content looks as it should so the CSS is correct.

We can apply the tag by selecting a(all) paragraph, apply a different style then re-selecting a paragraph and re-apply the paragraph style. Obviously this isn't an ideal solution. The client has always been able to select a paragraph and apply the style straight away (we think). We can also enter content straight into the page and the <p> tag is automatically applied.

Is this an issue with the back end? Is 2.2.3 no longer supported or have the browsers moved beyond this version and a patch hasn't been released/yet?

Anyone else having/seen this problem?

Is it worth doing a full upgrading and will this fix it?

Researched extensively on the web and nothing really supports our theories.

Any help would be greatly appreciated.

Cheers

Keith

Avatar
keith-la

Community Member, 2 Posts

19 April 2011 at 9:56pm

Any thoughts on this at all, anyone?