Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

sitemap.xml is empty


Go to End


3 Posts   1316 Views

Avatar
abschwoerung

Community Member, 3 Posts

10 August 2011 at 1:25am

Hello there,

I installed SS and added several pages and I did not change the default values for "Google Sitemap" on each page, so each page now has a value there for its depth within the page tree. But if I call the sitemap.xml on http://mydomain.com/sitemap.xml it is always empty. Only for a single page in the third level, if I change the value to e.g. "3" then this page is within the sitemap.xml but no other.

What can I do here?

Thanks!

Avatar
abschwoerung

Community Member, 3 Posts

10 August 2011 at 1:27am

Well, while I wrote this topic I got an idea and it was right, I did not check the "Show in search" checkbox. Now everything is fine.

Avatar
secuaz

Community Member, 24 Posts

29 April 2013 at 11:02pm

The same was happening to me, then I downloaded version 1.0 of googlesitemap and the sitemap tree was created successfully: https://github.com/silverstripe-labs/silverstripe-googlesitemaps/tree/1.0