Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Login problem mobile page in subdomain


Go to End


3 Posts   647 Views

Avatar
Funfair77

Community Member, 49 Posts

5 November 2011 at 4:06am

Hello,

I get a HTTP-fout 500 (Internal Server Error) when I try to login on a installation of Silvertripe on a subdomain.

Flow:
1: http://m.website.com/admin
2: redirects to: http://m.website.com/Security/login?BackURL=%2Fadmin
3: login with name and password
4: Internal Server Error

The way I now update my subdomain site, is that I have all the files and folders as copy in another folder.
1: http://m.website.com/abcd/admin
2: redirects to: http://m.website.com/abcd/Security/login?BackURL=%2Fadmin

This works but this is not the way. .htacces???

Tips!!!

Marnix

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

6 November 2011 at 1:06pm

Internal Server Error isn't really much use to anyone! to enable full error messages turn on dev mode or setup debug logging so you can see the cause of the internal server error.

Avatar
Funfair77

Community Member, 49 Posts

7 November 2011 at 9:41pm

Hello Willr,

That was the solution.
The 'Zend' folder was copied half to the server.

Thanx for your reply!

Have a nice day.

Marnix