Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Search not working?


Go to End


5 Posts   981 Views

Avatar
Lemonie

Community Member, 70 Posts

12 May 2012 at 11:29pm

A search bar has appeared in the header recently that wasn't there before? It doesn't work.

Do I have to do something to make it work? I would ideally like it just above the static sidebar but just to get it working would be great!

http://www.homelesshounds.org.uk/

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

13 May 2012 at 6:36am

did u add to your mysite/_config.php
line:
FulltextSearchable::enable();
and to u have Page_results.ss in your theme layout folder

Avatar
Phat

Community Member, 8 Posts

13 May 2012 at 3:44pm

The search is not working for me as well.

Although I get the search form appear, the search result always show "Sorry, your search query did not return any results." regardless of any relevant keywords I enter.

Please help!!! I am working SilverStripe 3 beta 2

P.S: I did FulltextSearchable::enable(); and had Page_results.ss in layout folder and also did /dev/build?flush=all

Avatar
Lemonie

Community Member, 70 Posts

14 May 2012 at 3:37am

Thanks Webdoc that did it. The search landing page is all over the place but I think I can sort that.

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

14 May 2012 at 10:04pm

Frankieboy, do u have site live? can u mail me the adress teet(at)e-sstonia.ee