Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

SS and linking to other systems on your hosting.


Go to End


3 Posts   819 Views

Avatar
Kiwipearls

Community Member, 34 Posts

20 May 2012 at 11:16am

Hi there,

I am using Silverstripe 2.4.7 and have just started using WHMCS.

I have a problem however that if I have a link to WHMCS, silverstripe comes up with page not found.

For example, I have a client area. (fake url etc used for demo purposes as my site is underconstruction)

My link is http://www.fakedomain.tld/clientarea/

Sivlverstripe displays page not found.

But if I enter in http://www.fakedomain.tld/clientarea/index.php - it will go to WHMCS.

How do I stop Silverstripe from requiring the index.php part?

I eagerly look forward to hearing from you.

Kind Regards
KP

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1899 Posts

22 May 2012 at 7:35pm

This is the rewriting rules in .htaccess

the silverstripe rule is to redirect all URLs to main.php, except a specific php file or image

Read up on mod_rewrite (http://httpd.apache.org/docs/current/mod/mod_rewrite.html) and then you can add exceptions to the silverstripe rule for your required areas

Avatar
Kiwipearls

Community Member, 34 Posts

23 May 2012 at 10:50am

Hi thank you for pointing me in the right direction. It is all gobbly gook to me. So I will just make sure I type in the full url to where I need my visitors to go for now as that seems easiest for me.