Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Facebook Module


Go to End


5 Posts   1100 Views

Avatar
nzstephenf

Community Member, 63 Posts

13 January 2013 at 4:43am

Edited: 17/01/2013 1:26am

I am having trouble trying to get 'Login with Facebook' to work with my SilverStripe website - Version 3.0.2. I have set every setting possible up but every time I click Login with Facebook, it won't login or register the user's Facebook details.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

13 January 2013 at 8:42pm

Edited: 17/01/2013 1:26am

Which facebook module are you using? Several available each with their own features / benefits.

Avatar
nzstephenf

Community Member, 63 Posts

13 January 2013 at 11:00pm

Edited: 17/01/2013 1:26am

I'm using this one - https://github.com/wilr/silverstripe-facebookconnect and using the trunk version to make sure that I'm using the up-to-date version of the module.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

14 January 2013 at 10:15am

Edited: 17/01/2013 1:26am

Great well make sure you've added your facebook keys (under the how to use section) as well as the <% include ConnectInit %> line in your template. If you've done everything then check your browser error console for any javascript errors.

Avatar
nzstephenf

Community Member, 63 Posts

17 January 2013 at 1:18am

Edited: 17/01/2013 1:26am

Hi Will! I did the checks (no errors), included the ConnectInit file.. But still no result of a working Facebook connect module!