Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

No CSS loading in IE9


Go to End


3 Posts   1018 Views

Avatar
darwin

Community Member, 6 Posts

28 June 2013 at 2:21am

Edited: 28/06/2013 2:22am

Hello,

Got SS up and working on every browser (except IE9 ...).

IE9 does not load any CSS in frontend AND backend. If it was only the frontend I would have worked on my code ...

But does SS not support IE9 natively?

Is there anything I can do about this problem?

Thank you

Avatar
Tapio (Flo Apps)

Community Member, 7 Posts

28 June 2013 at 7:09am

Does this happen on your local machine or online? If your site is live, can you give the URL?

SS should have no problems with IE 9.

Avatar
merrick_sd

Community Member, 99 Posts

31 July 2014 at 3:03am

Edited: 31/07/2014 3:04am

there are problems with SS3.1.5 and Ie9

I found i can edit and say Publish and wait for it to finish
then if i next click to go on another page eg click on site tree on left ..it just hangs with the 3 bullet points graphic

Pree 3.1.0 test
tested this on fresh install SS 3.0.3 and the above does not happen although it is a bit slow.

If i do fine the error in dev tools F12 i will post