Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Social Media issue


Go to End


3 Posts   785 Views

Avatar
ELF

Community Member, 7 Posts

30 June 2013 at 7:30am

Edited: 30/06/2013 7:31am

Hi, I saw this video which says that my settings>main area should have a social media input form. But my "main" area doesn't have any of this. Is it supposed to ? Is this a mod and the guy just didn't mention it? How do I get this for my site?

When I click settings on the left and then the main tab I see only "site title" that's the ONLY thing. I do have a multi-site module installed. Did the multi site module erase the standard options?

Please help

Thank you.

Avatar
hive.net.au

Community Member, 40 Posts

2 July 2013 at 12:32am

Hey

Multi site does not hide anything. There is no standard feature like you mention. It is most likely a plugin, what video did you watch?

Avatar
ELF

Community Member, 7 Posts

2 July 2013 at 4:50am

It was this one: http://youtu.be/LGVFBg-Mv_4
I guess the description does say that they can make custom modules. But I reallt don't think the video makes it clear at all that this is not a standard part of the system.