Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Silverstripe 2.4.5 errors


Go to End


505 Views

Avatar
CyrilTheLorus

Community Member, 4 Posts

16 September 2013 at 10:51am

I have a few glitches on my silverstripe installation at the moment.
First, after logging in, no pages will show apart from home page in the page tree unless I change what pages to show, then show all pages. Suddenly they appear as normal and will always show until I log in again.

Second, On Files & Images, If I try and change the display to grid or show the next 10 files, the page returned will not have any <code><head></code> content, meaning no css, no js, no menu or backend template, just default text format.
The url looks similar to this for any page that will break as described:

http://www.url.com/admin/assets/EditForm/field/Files?SecurityID=*****&ctf[Files][start]=0&ctf[Files][per_page]=10&ctf[Files][showall]=0&ctf[Files][sort]=SortOrder&ctf[Files][sort_dir]=&ctf[Files][search]=&ctf[Files][filter]=&ctf[Files][view]=grid

Any ideas if these are SilverStripe issues or if it's just something wrong with my install?

Thanks,

Cyril