Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Problem with 3.1.2 rcl install


Go to End


3 Posts   822 Views

Avatar
spijker1056

Community Member, 8 Posts

10 February 2014 at 12:58pm

Hi

I have now tried the install on my linux VPS 3 times and this is the error that keeps popping up

nstalling SilverStripe...

I am now running through the installation steps (this should take about 30 seconds)

If you receive a fatal error, refresh this page to continue the installation

Setting up 'mysite/_config.php'...
Setting up /home/dev14/public_html/mysite/_config.php
Setting up '.htaccess' file...
Setting up /home/dev14/public_html/.htaccess
Building database schema...

Parse error: syntax error, unexpected ''ar' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting ']' in /home/dev14/public_html/framework/model/Versioned.php on line 949

Does anyone have any suggestions?

Thanks

Rob

Avatar
thomas.paulson

Community Member, 107 Posts

10 February 2014 at 4:46pm

Hello Rob,

sometime file get corrupted while we download the files, try to fresh copy.

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1391 Posts

10 February 2014 at 10:21pm

Noticed you mentioning RC1? This has long passed. Please install the stable version :)