Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Internal Server Error


Go to End


3 Posts   676 Views

Avatar
editor@cvsnwk

Community Member, 2 Posts

22 August 2014 at 10:16pm

Hi.
I have been using SilverStripe for nearly a Year now on our organisation website without any issues however now I can't access the files/assets section within the admin panel. It just pops up in upper right hand corner saying "Internal Server Error"

I used to be able to access the files section to manage/upload files without any issues.

Could anyone help please?

Avatar
BenWu

Community Member, 97 Posts

23 August 2014 at 4:56am

check the error log and it may tell you something?

Avatar
Zaid

Community Member, 2 Posts

23 October 2014 at 3:05pm

Hi editorcvsnwk, I also recently started getting Internal Server Error's which was caused by the FastCGI process unexpectedly quitting, after spending hours investigating, it turned out to be one of the modules that I had added was causing these delays, so I would try to uninstall recently added modules to see if any of those have been causing these delays.