Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Facebook Connect error


Go to End


12 Posts   3579 Views

Avatar
Pix

Community Member, 158 Posts

10 November 2014 at 7:03pm

Hello Cam,

All I can say is THANK YOU!!!!!!!! This was a big one for me, I kind of need this to work for the project and I was at a loss. Thanks for taking the time to look into it and replicate the issue, thank you very much.

Avatar
Pix

Community Member, 158 Posts

10 November 2014 at 7:07pm

Edited: 10/11/2014 7:22pm

Hi Cam,

p.s. thanks also for raising the issue and for finding the workaround.

Avatar
Bigweb.EU

Community Member, 8 Posts

21 June 2015 at 5:16am

Hi, any update on this ? Same issue on clean fresh 3.1.13 install. Please let me knwo if theres any solutions ?

Avatar
Pyromanik

Community Member, 419 Posts

23 June 2015 at 9:05pm

Well the thread cumulates in a resolution, so I'm guessing there is nothing to update.

Go to Top