Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

How to fix the tabs


Go to End


10 Posts   1776 Views

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

12 September 2009 at 6:41am

I need help in login it redirects and after that the tabs aint right i need to flush every time to make them ok
u can see what i mean on attached picures

Attached Files
Avatar
baba-papa

Community Member, 279 Posts

12 September 2009 at 6:49am

I had this problem when I installed modules and the directories had still the version in their name like blog_v2.1.

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

12 September 2009 at 7:39am

ok and how it can help me??

Avatar
JoshuaLewis

Community Member, 81 Posts

12 September 2009 at 3:09pm

Your problem sounds similar to this. The thread linked at the end has one possible source.

http://silverstripe.org/general-questions/show/268568#post268568

Avatar
baba-papa

Community Member, 279 Posts

12 September 2009 at 3:10pm

Remove the version number.

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

12 September 2009 at 8:48pm

Edited: 13/09/2009 2:47am

But i dont have any version number on folders
see yourself from attachment

Attached Files
Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

13 September 2009 at 3:36am

so what i have to do because i dont want to reinstall i got already too much information there.

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

13 September 2009 at 5:13am

The site is http://www.leeviland.org if u need i can post also the sql.

Go to Top