Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

Hosting Requirements /

What you need to consider when choosing a hosting provider and plan.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

SS 3.0.1. in PHP 5.6


Go to End


2 Posts   1082 Views

Avatar
Bolixe

Community Member, 19 Posts

11 November 2016 at 1:59am

Hi there,

My silverstripe version is 3.0.1. And my hosting provider is moving from 5.3. to 5.6.

The frontend is ok, works good. But the backend simply does nothing.

Is there any other solution than update the cms?

Gr

Avatar
Kirk

Community Member, 67 Posts

11 November 2016 at 4:04pm

Personally I would check the error logs on the server in case it is related to some other issue first of all.
3.0.1 is a old version so it is possible that it relies of features which would have been deprecated in 5.6.

The info I could find relating to SilverStripe 3.0.1 does not mention it's end of life but it is no longer maintained so I would imagine the end of life is not too far off.
I would suggest just upgrading to a newer version because fixing it will be a uphill battle of unsupported bugfixes.

https://partner.silverstripe.com.au/project-roadmaps/2015/04/15/silverstripe-cms/
https://groups.google.com/forum/#!topic/silverstripe-dev/I5-AMUUZZSc