Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Page Tree click problem when login admin with www


Go to End


2 Posts   1185 Views

Avatar
urd1

Community Member, 9 Posts

3 December 2010 at 3:40pm

Please help,

I got problem, when i clicked page tree it always loading and nothing changed.

When i checked with FireBug, i found request problem like this:
http://www.mydomain.com/sapphire/third?_=1291343199611 --> 404 not found
(see attachment)

Later i found this problem only happened if i login with www: http://www.mydomain.com/admin
But if i login without www: http://mydomain.com/admin, everything is ok.
I had try to delete all silverstripe files and re-install for about 6 times with different version of silverstripe but the problem still happened.

Thx and Best Regards.

Attached Files
Avatar
urd1

Community Member, 9 Posts

15 December 2010 at 8:38pm

Edited: 15/12/2010 8:41pm

Update:
- problem in: assets/.htaccess > php_flag engine off
- problem in: assets/_combinedfiles: try to delete _combinedfiles folder

Read this too:
- http://www.silverstripe.org/general-questions/show/14523
- http://www.silverstripe.org/installing-silverstripe/show/14878
- http://www.silverstripe.org/general-questions/show/14861