Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

500 Internal Server Error on Domain, not on absolute Path


Go to End


2 Posts   1424 Views

Avatar
nicitainment

Community Member, 7 Posts

10 December 2010 at 5:37am

Hi everyone,

if you check:

http://125892.webhosting37.1blu.de/nicitainment/

where i installed Silverstripe everything works fine ;-) (I know it looks strange, i just made some first steps to try!)

But if you go on
http://www.nicitainment.de which directs the user to the http://125892.webhosting37.1blu.de/nicitainment/ path, i get this stupid error. 125892.webhosting37.1blu.de -> is the www root directory for my shared hosting account.

Can anyone help me, please???

Best Regards
Nicolas Funke

Avatar
nicitainment

Community Member, 7 Posts

10 December 2010 at 5:42am

As New Member (even if some of you might laugh, if it can't make an effect) i also want to be sure about the following aspect. To fix another problem i added this line to the bottom of my mysite/_config.php file:

Requirements::set_combined_files_enabled(false);

Everything else is pure Standard of the newest version ;-)