Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Install crash. Can I wind the clock back?


Go to End


2 Posts   1498 Views

Avatar
peterf

Community Member, 8 Posts

19 March 2009 at 7:48pm

My install went wrong during table creation time. I would like to creat a new database and start from a clean install. Is it possible to get SS to start back at the beginning of its set up/install process. Maybe delete semething in a config file somewhere?

If all else fails I can delete everything and upload a second time but maybe that is a little drastic?

Avatar
peterf

Community Member, 8 Posts

20 March 2009 at 12:13am

Ok everybody you can stop worrying. I re uploaded all the files in the root directory plus contents of /cms /sapphire and /mysite. Pointing at SS root directory now brings up first install screen and everything works 100%.

The problem incidentally was that file permissions for the SQL database do not include CREATE.... thus tables could not be created. Set database user privileges to ALL ====>> end of problem.