Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

WebPI - Installing on Windows 2003 Server with other IIS sites


Go to End


3 Posts   1688 Views

Avatar
Wows

Community Member, 4 Posts

2 April 2009 at 9:24am

Hi - I have a Windows 2003 Server box and I'm looking into using the new WebPI to install and host a SilverStripe site.

Has anyone successfully installed MySql + the WebPI on a Windows box with other IIS sites already present? I don't want to do anything that will jeopardise the other sites I already have running.

The screen in the attachment confuses me a little. It's as if you already have to have a certain site running in IIS before the WebPI begins - as you need to choose your website from the select box. Then it proceeds to stick the site in a sub directory??

Should I setup an IIS entry BEFORE running the WebPI installer? Or will it just create an IIS site like the other ones I already have running?

Your help is much appreciated, cheers!

Avatar
Sigurd

Forum Moderator, 628 Posts

4 April 2009 at 12:00am

Sticking it in a subdirectory is fine, it shouldn't harm anything.

If you click the top drop down, you get an option to create new website.

Avatar
Wows

Community Member, 4 Posts

6 April 2009 at 11:26am

Ok, thanks.