Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Multiple installs on IIS 7?


Go to End


2 Posts   1358 Views

Avatar
dynamite

Community Member, 66 Posts

31 October 2009 at 8:52am

Hello,

Has anyone successfully had multiple SS installs on IIS 7?

When I try to set it up, it seems they keep overwriting each other somehow and I have to disable one and run a new /dev/build for the initial site to work again.

I am using the same IP address, but have the "bindings" set to different host names.

I am very familiar with Apache, relatively good on SS on Linux, but not so hot on IIS. Any pointers or ideas would be *wonderful*!

Thank you,

Jeremy

Avatar
dynamite

Community Member, 66 Posts

31 October 2009 at 9:27am

I was able to get a work-around done: it was writing to the same "C:\Windows\Temp\silverstripe-cache" folder. Something is not working with the regular expression because of the Windows back-slashes. See:

http://www.silverstripe.org/installing-silverstripe/show/264829#post264829

I couldn't get the above to work, so I just hard-coded the folder to be "silverstripe-cache-2" in a couple different places in sapphire/core/core.php