Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

Payments and Payment Gateway / APIs /

This is a forum for discussing SilverStripe can-do payments and their APIs / Gateways.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Paypal Module not going to Paypal for Payment (Swipestripe Paypal Module)


Go to End


2 Posts   1809 Views

Avatar
Sajan

Community Member, 13 Posts

23 December 2015 at 2:04pm

Edited: 23/12/2015 2:05pm

Hi there,

I have integrated the frankmullenger/silverstripe-payment module into my swipestripe project.

When i go through the checkout process and click "Process to Pay" it is not redirecting me to the paypal website to submit payment, however, what is happening is that payment is failing and i am being redirected to the AccountOrder page, where it is asking me to pay

Anyone know what is causing this or a fix?

Thanks

Avatar
Sajan

Community Member, 13 Posts

11 January 2016 at 7:54pm

Hi guys,

I managed to get this working. The issue seems to lie somewhere on my local wampserver. Once i migrated the website to a live hosting and tried the process it worked fine :)