Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Template Questions /

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

jQuery error


Go to End


2 Posts   812 Views

Avatar
wilsonStaff

Community Member, 143 Posts

13 September 2011 at 12:18pm

Another pitfall...

SEARCH ENGINE --> Still not working, even with SS Forum help

IMAGE GALERY MODULE --> still not operating (i gave up) replaced it with a jQuery slider who's <li> is under $Content of the Gallery_page.ss. So clients only have to drop images into /images and add one more <li> line into the HTML CMS viewer.

To do so, I have developped a simple jQuery slider using sliderViewerPro.

I tried it on SS site and its not working...

So i copied the whole code to another site (not SS) which you can see here. And it works.

http://www.sabinfarley.com/testLi.html

Back to SS site, it gives me this as an error. Must be conflicting with something. Even tried replacing $ by jQuery. Same thing.

This line is <head> tags

Any clue?

- - -

Thanks!

Avatar
wilsonStaff

Community Member, 143 Posts

15 September 2011 at 6:36am

SOLVED

Conflict between several jQuery requests. Solved it by using two methods:

1) Replaced $ by jQuery in some lines
2) Re-ordered the Silverstripe jQuery requierements.

Thanks Willr!