Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Themes /

Discuss SilverStripe Themes.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Conditional Statements and IE9.


Go to End


2 Posts   2160 Views

Avatar
thenergle

Community Member, 5 Posts

5 May 2011 at 10:00am

I've been developing a theme with a client for the past month or so, and of course IE was just released along with it. Anyway, the theme has a flash intro which of course now of course doesn't work in IE9. Through a little bit of my research I found that Adobe is working on a fix, so in the interim I just wanted to swap out the Flash with an image. But I have not been able to get the conditional statements to work. They work fine in just plain HTML sites but when I add them to the SilverStripe theme it's as though they aren't even there.

Here is what I am using:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" >
<head>
<% base_tag %>
<title><% if MetaTitle %>$MetaTitle<% else %>$Title<% end_if %> &raquo; $SiteConfig.Title</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/themes/loris/css/layout.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/themes/loris/css/typography.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/themes/loris/css/form.css" />
<!--[if IE 9]>
<style ="text/css">
@import url(themes/loris/css/ie9.css);
</style>
<![endif]-->
</head>

has anyone else had any issues?

Avatar
BLU42 Media

Community Member, 71 Posts

1 June 2011 at 7:02am

Not sure if you are still needing help on this... have you tried using a <link/> tag instead of the @import?