Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

Upgrading SilverStripe /

Ask questions about upgrading SilverStripe to the latest version.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Cannot Login after Update from 2.3.2 to 2.4.1


Go to End


12 Posts   6550 Views

Avatar
marand

Community Member, 9 Posts

14 September 2011 at 7:23pm

Edited: 14/09/2011 7:23pm

Hello FullWebService!

In my case was problem with difference in end of the first row in the windows and Linux.

Solution, what was work for me:
- installed WinSCP sftp-ftp klient
- opened Page.php and config files (what was placed in the server) in this software
- remove first row and write it again

Avatar
FullWebService

Community Member, 38 Posts

14 September 2011 at 8:50pm

Thank you so much! I already tried the same with FileZilla, but that didn't work.

WinSCP did the trick!

Avatar
Webdoc

Community Member, 349 Posts

17 September 2011 at 2:39am

Try set in Mysite/ config

Security::setDefaultadmin('username','password');

and then use the username and password u set to login the admin

Avatar
Nobrainer Web

Community Member, 138 Posts

2 September 2014 at 7:25pm

Very old post, but just had this problem on an old site - solution was to NOT include Unicode Signature (BOM) in the file.
(Using Dreamweaver)

Go to Top