Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

Widgets /

Discuss SilverStripe Widgets.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

HTML Widget


Go to End


4 Posts   1025 Views

Avatar
kindleman.com.au

Community Member, 70 Posts

6 October 2011 at 6:11pm

Hi, I tried out the widgets feature today- first one i tried does not work : (

HTMLWidget shows on the widget area in the cms but the content you type in isn't saved.

Is there a fix for this? Is there a list of approved / working widgets?

w

Avatar
kindleman.com.au

Community Member, 70 Posts

6 October 2011 at 6:33pm

Correction. It saves it but doesn't show in the editor - the content vanishes. So if you save it again it clears the content.

Avatar
kindleman.com.au

Community Member, 70 Posts

6 October 2011 at 7:15pm

seems like this has been broken for a while. discussed here:
http://groups.google.com/group/silverstripe-dev/msg/1a3b1292c4f46117

Its a bug in the core. Is there any chance of this being fixed?

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1899 Posts

6 October 2011 at 9:43pm

Edited: 06/10/2011 9:46pm

I'm agaist hacking the core so the closet I've got to this one is to provide the BBCode... just add a normal textfield (e.g. named "WidgetContent") and then use this in teh template...

$WidgetContent.Parse(BBCodeParser)